Tančírna v Mladé Boleslavi s názvem Yalla/ Taneční party Hafla nabízí možnost zatančit si

Co je to tančírna ? Co je to Hafla s názvem Yalla?

Jedná se o setkání a společenskou událost. Můžete se ihnen a na živo seznámit s tanečními styly jako jsou orientální tance, flamenko, a kabaret i indické tance. Můžete si také zatančit s bubenickou formací Fatima drummers. Součástí tančírny je možnost konzumace nápojů i orientálních pokrmů v místě, dle nabídky restaurace, kde se tančírna koná.

Tančírna je mezigeneračním setkáním spolku tance Shareefa a našich přátel. Je primárně určena studentkám, lektorkám tance a milovníkům orientálních tanců, flamenka, drumsola a bubnování, charlestonu a kabaretu atp. Čeká vás tak malování hennou s Martinou. Klidně se můžete domluvit předem, jaké téma a kde budete chtít na těle namalovat.

Yalla znamená “let’s go” nebo “come on” , takže pojďte ihned tančit na party Yalla Hafla v Mladé Boleslavi a získáte, prožijete, skvělý zážitek.

Jak na tančírnu – na Haflu, jak si rezervovat své místo na večírku ?

Vystupující tanečnice se domlouvají přímo s Evou, kvůli harmonogramu na tančírně

Hosté, diváci si rezervují místo přes své blízké, nebo přímo formou SMS na tlf.606 283 703. Rezervace místa na sezení probíhá emailem na shareefa@shareefa.cz

Focení a natáčení na místě v indické restauraci Maharaja

Na místě můžete fotit tanečnice a program. Lichotivé fotografie můžete klidně zveřejnit i na sociálních sítích, je přeci jen doba sítí 🙂 Prosím uvádějte hashtag, to je tento křížek # . Například #tanecmladaboleslav #shareefa #tanecnispolekshareefa #bellydancershareefa #shareefadancers #tancirnaspolkushareefa #haflashareefa #tanecnispolekshareefa #shareefabellydancer #haflayalla #mladaboleslav …. atp.

A jaká byla poslední Hafla?

14. října 2021 proběhl Večírek alias tančírna, belly hafla, pro taneční studentky  a přátele v Mladé Boleslavi. Jedná se o mezigenerační společenskou událost pro milovníky tance. Budete moci tančit na animační lekci s lektorkou  a budete moci shlédnout krásná profesionální taneční vystoupení. Tančírna se konala od 18h.

Tančírna, alias belly hafla, je primárně cílena pro pro taneční studentky spolku Shareefa z řad dětských i dospělých, a pro naše přátele a rodiny. Vítány jsou také dámy, které by rády bellydance zkusily, a nyní mají příležitost se s námi setkat v pohodově atmosféře. Tančírna je pro malé holčičky a jejich maminky, pro dospělé tanečnice, i pro dámy senior věku.

Co je to tančírna ? Co je to Hafla?

Jedná se o mezigenerační společenskou událost pro milovníky tance. Vy budete moci tančit na animační lekci s lektorkou v rytmu bubnů i Andalusi. A budete moci shlédnout krásná profesionální taneční vystoupení. Součástí tančírny je možnost konzumace nápojů i orientálních pokrmů v restauraci, kde se tančírna ( belly hafla) koná.

Kdo tančil ?

Hosté – studentky tance, lektorky tance, sólově tanečnice a studentky bellydance, a také lektorky a profesionální tanečnice Eva Shareefa, Najla a její skupina tanečnic flamenka arabic Naila dance z Jablonce nad Nisou ( kontakt na Najlu najdete níže). Bubenice Fatima drummers.

Co na sebe a sebou ?

Společenské šaty, kostým na bellydance, charleston, flamenko, ale i klidně džíny.

Jak se na tančírnu dostanu ?

Rezervace místa (židličky u stolu) je nutná předem prosím, a to na emailu shareefa@shareefa.cz . Informace i na telefonu 606 283703-Eva. Adresa je hotel Trumf, Českobratrské náměstí. Parkování v blízkém okolí, parkoviště hotelu, je-li volné, nebo parkovací dům u ISŠ Na Karmeli. Pěšky 🙂 a nebo MHD, zastávka Komenského náměstí, nebo Na Výstavišti.

Focení a natáčení na místě 

Na místě můžete fotit tanečnice a program. Lichotivé fotografie můžete klidně zveřejnit i na sociálních sítích, je přeci jen doba sítí 🙂 Prosím uvádějte hashtag, to je tento křížek # . Například #tanecnispolekshareefa #mladaboleslav #bellydancershareefa #shareefadancers #tancirnaspolkushareefa #haflashareefa #tanecnispolekshareefa #shareefabellydancer.

Velice vám děkuji.

One Reply to “Tančírna v Mladé Boleslavi s názvem Yalla/ Taneční party Hafla nabízí možnost zatančit si”

  1. Pingback: Kurzy tance pro ženy a pro děti v Mladé Boleslavi 2021/2022 – Spolek tance a orientální tanečnice Shareefa

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*