Výhodný bazar – prodej kostýmů, sukní, závojů, šátků na břišní orientální tance a na flamenco

Ahoj tanečnice,
připravila jsem pro vás unikátní bazar tanečních kostýmů, šátků, závojů, náušnic ode mne a tanečnic spolku Shareefa, které již nenosíme. Některé kostýmy můžete vidět přímo v akci na videu na našem kanálu Youtube https://www.youtube.com/c/EvaShareefa . Prodej je možný v MB, nebo pošleme k vám.

Černý kostým na míru, profesionální ve špičkové kvalitě je na prodej. Orientální kostým je vhodný na orientální břišní tance a tance fusion oriental. Kostým je ve větší velikosti, cca 38 až 44. Vrchní díl je podprsenka s všitou síťkou přes trup a s nohavičkami ( vidíte na obrázku). A k tomu je sukně v pase do gumy. Rozparek na pravé noze. Kostým je výrazně bohatě zdoben flitry, krásnými korálky, kamínky. Cena dovozového kostýmu je 4.000 kč.

Zelená Galabeya, zelená strečová galábka na saidi, beledy, nebo na pouštní tanec hagallah, se zlatým zdobením na sukničce a lakušce na hlavu. Velikost kostýmu je cirka 38 – 42

Vše z bazaru lze vyzkoušet v Mladé Boleslavi, nebo zasílám zásilkovnou. Ať už jste primárně tanečnice školy Shareefa, sladíme na aktuální taneční choreografie, vaše možnosti a možnosti oblečení v bazaru školy Shareefa. A nebo jste tanečnice odjinud, a hledáte vhodný kostým, a padnoucí šaty, které vám pomohou zvýšit sebevědomí v tanci.

Dlouhá červená sukně třívrstvá s kanýry, na flamenco arabic, nebo na bellydance břišní tance v prodeji. Cena 850 kč. Třásňový červený, fialový, růžový, žlutý šátek, nebo tmavě modrý, cena 450 kč. Vhodné pro orientální tanečnice. Tréninkové krásné růžové tílko – top – savý materiál.

Růžové Shareefa tílko, top, pro tanečnice 250 kč

Krajkové a elastické vázací topy na tanec. Dlouhé sukně v různých barvách, pásky a šátky na boky pro orientální tance v Mladé Boleslavi. Rukávky růžové 200 kč, topy vázací 290 – 500 kč, Sukně od 450 do 850 kč.

Ušití orientálního profesionálního kostýmu na míru cirka 5000 -8000 kč v Egyptě, plus doprava.

Žlutá, smetanová, tyrkysová dětská / dívčí strečová galabeya – beledi dress – šaty na tanec, vhodné i na tanec s hůkou, na orientální tanec s křídly, na beledy atp. Cenově 490 – 700 kč, dle typu a barvy.

TANEČNÍ TRÉNINKOVÉ ZAVINOVACÍ SUKNĚ

Unikátní tyrkysová zavinovací sukně

Červená dámská galabeya (galábka ) na saidi, baladi dress, dámská. Pružná – strečová lycra.

Ozvat se a dohodnout se můžeme na emailu shareefa@shareefa.cz . Kostým mohu poslat i poštou a zásilkovnou. Nebo dokonce mohu předat osobně v Mladé Boleslavi.

pás na boky s třásněmi, penízkové šátky na boky pro břišní orientální tanec, topy cinkací, top vrchní bavlněný, nebo krajkový, různé barvy

Vínový síťový šátek na boky za 150 kč.

Dětské taneční kostýmy na slečny 10-14 let.

Bolero, bílé rukávky z pružné krajky, vhodné na zakrytí paží, doladí kostým orientální i flamenkový, rukávky jsou za 200 kč.
červená tréninkovou sukýnkou (490 kč)
BAZAR ŠÁTKŮ A KOSTÝMŮ, KNIH
moderní set kalhoty a top na saidi se zdobením tyrkys kamenů, vhodné i na tanec shaabi
Barevné galabeya – galábky na saidi, balady. Červená dámská S/L, Ostatní barvy S-M velikost. Cenově 490-700 kč, dle typu, stylu, barvy galábky.
červené šaty vhodné na flamenko, nebo orientální flamenco fusion tanec 250 kč, velikosti 36-42
Korálově modrý kostým v prodeji, harémové kalhoty + vázací top, zdobeno flitry, cena 450 kč. Šátek cinkací, penízkový, je zvlášť.
indické tyrkysové sárí, délka 4 metry 77 cm, cena 600 kč.
Ethno sametová halenka tmavě hnědé, čokoloádové, barvy se zlatým zdobením – top na tanec v prodeji. Cena 200 kč.

galabeya na saidi červená v prodeji

bazaar – knihy a DVD s orientální tématikou a orientálním tancem

Povídky, próza, naučné knihy v češtině z různých koutů světa – doprodej. A také taneční magazíny o orientálním tanci v angličtině, němčině
Magazíny jako např. Halima , Tanz orient, Belly Divas s Randou – bazar
Podprsenka na tančení, přes podprsenku se hodí vzít si galábku, nebo zavazovací krajkový top s rukávky.
červená podprsenka na belly dance, dovoz z Egypta, košíčky B-C

Pásy na boky na tribal dance, orientální tance – mušličky, – kožený, – steampunk, kus 50 kč. Modré kamínky náhrdelník + náramek, 50 kč.

One Reply to “Výhodný bazar – prodej kostýmů, sukní, závojů, šátků na břišní orientální tance a na flamenco”

  1. Pingback: Kostýmy pro orientální tance a módní přehlídky – Spolek tance Shareefa, Eva Shareefa Bellydancer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*