Tělová tylová síťka body mesh pro tanečnice – ano či ne ?

Začnu tím, co vlastně ta síťka je. Je to jakási tělová punčoška ( body mesh, body stocking, body, síť, mesh),  kterou nosí tanečnice na orientální břišní tance, nebo bellydance, chcete-li.

Často se díváte na kostým, ve kterém sníte tančit, ale prostě si netroufáte jej nosit a stydíte se? Nevěřite si?  Nebo jste přibrala nějaké kilo navíc porodem, nebo nemocí, a máte strie? Stárnete a nejste úplně spokojená se svým odhaleným tělem ? Nebo jen jednoduše máte v zimě kožní vyrážku, je vám zima, a nechcete tančit odhalené ? S tím vším vám právě tělová síťka může pomoci.

Mnoha vášnivým tanečníkům a vášnivým tanečnicím na tomto světě, kteří si chtějí trochu zvednout sebevědomí, může síťka pomoci. Všichni v určitém okamžiku tanečního světa bojujeme se sebevědomím v kostýmech. Proto je tu tělová punčoška.

Vy si nemusíte vybírat plně zakrývající kostým, abyste mohli vystupovat a tančit.  V současné době nabízí různé firmy tělové punčochy v různých provedeních a v obrovské škále barev. Jsou určeny k nošení pod tanečním kostýmem nebo kostýmem na vystoupení a jsou skvělé pro ty, kteří se cítí příliš odhaleni ve dvoudílném kostýmu, a pro ty, kteří chtějí být skromní nebo zakrýt nedostatky.  A nebo kterým je zima.

Síťka může být také skvělým barevným kamarádem, co osvěží váš již starší kousek kostýmu ve vašem šatníku. Ať už chcete zakrýt, nebo zazářit, když se třpytíte, síťka nabízí dokonalý styl! Nabídka bývá velice pestrá,  mnoho barev a mnoho vzorů, které budou vyhovovat vašim potřebám, vaší pleti a/nebo vašemu tanečnímu a výkonnostnímu kostýmu! 

Síťku si můžete nechat ušít šikovnou švadlenou, a nebo si jí můžete jednoduše zakoupit na různých eshopech. Ať už si zakoupíte tělovou síťku jako body, nebo síťku punčochy a body v jednom, určitě si síťku velice užijete. A tím si užijete více i své tančení.

Na fotografii tanečnice Shareefa

Tělová síťka v červené barvě, @bellystockings #bellystockings #shareefabellydancer
Tanečnice spolku Shareefa oblékly pod své dvoudílné kostýmy body síťku, čímž kostým sjednotily lépe k danému tanečnímu stylu, kterým byl bellydance tango fusion dance. Vidíte, že síťka může být v různé barvě a z různého materiálu a střihu.
Tanečnice Shareefa oblékla černou třpytivou síťku @bellystockings #bellystocking #shareefabellydancer pro sjednocení dvoudílného kostýmu ke klasickému orientálnímu tanci Raks sharky. Třpytky vás navíc rozzáří a dodají tanci zář, eleganci a noblesu.

One Reply to “Tělová tylová síťka body mesh pro tanečnice – ano či ne ?”

  1. Pingback: Kostýmy pro orientální tance a módní přehlídky – Spolek tance Shareefa, Eva Shareefa Bellydancer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*