Pohybové taneční aktivity / Orientální břišní tance pro holky v Mladé Boleslavi/ rok 2024

Jistě si mnoho rodičů, a především maminek, uvědomuje, kolik dívek trpí sezením ve škole, doma u počítače a mobilu, a jak tím trpí záda a pohybový aparát. Proto vřele doporučuji taneční kroužek pro správně držení těla a pro zdravý růst děvčat. Nabízí možnost přijmout lépe své tělo, vypořádat se s probouzející se ženskou energií.

Nejste-li si jisté, napište e-mail shareefa@shareefa.cz

Více o lektorce můžete číst zde https://shareefa.cz/2023/01/tanecnice-shareefa/ A více o kurzu níže a této webové stránce Shareefa.

Přihláška na kurz se podává online od 1. do 18. ledna 2024 spolu s úhradou kroužku, přes rezervační formulář na stránce školy Shareefa, klikněte zde: https://shareefa.cz/rezervacni-formular/ spolu s úhradou kurzovného Majitel účtu: TS Shareefa z.s.číslo účtu 2802130420/2010  Fio banka.  VS neuvádíte, do poznámky napište prosím jen příjmení tančící studentky.   

Obecně ty, které milujete pohyb na hudbu, vrtění se při spuštění taneční hudby. Tak vy jste tanečnice, které se budou učím základním tanečním prvkům, tanečním kombinacím a choreografiím, které můžete použít na své vystoupení před rodinou či přáteli. Veškeré taneční prvky a choreografie stále vysvětlujeme. Nemusíte se ani stydět, ani není potřeba se obávat, když to hned nejde. I Vám se tanec může líbit. Je to jen o času a věřte, že již velmi brzy budete překvapeny tím, co vše vaše tělo dokáže, a které svaly máte.

  • Lektorka Eva se 20 let věnuje orientálním tancům. V dětství se několik let věnovala jak sportovní gymnastice, tak klasickému i latinskoamerickému tanci. S orientálními břišními tanci uspěla lektorka Eva na mezinárodních tanečních soutěžích v Káhiře a také v Berlíně, kde vyhrála několikrát zlato a obsadila tedy první místa. Při lekcích tance klade značný důraz na zdravý rozvoj pohybových schopnosti, a především vede děvčata k lásce k pohybovým činnostem – a k tanci. Sama také absolvovala obor Sportovní management s titulem DiS.

  • Kapacita kurzu je omezena.
  • Kurzy tance běží 1 x týdně odpoledne. Samozřejmě je možné se domluvit s lektorkou i na soukromých lekcích a individuálním tréninku.
  • Podrobnosti ke kurzům a k tanci, přínos tance, cena kurzovného a přihlášky jsou níže, spolu s kontakty do tanečního spolku Shareefa Mladá Boleslav.
  • Kurz se platí na dvakrát. První část je splatná před začátkem kurzů v září 2023. A druhá část kurzu se plat pro období leden-květen 2024 v lednu.
  • Děvčata zůstávají na lekcích bez rodičů. Děvčata přivádějte cca 5 minut předem, ať se stihnou převléknout. Děvčata prosím můžete vyzvedávat nejlépe ve vestibulu Sokolovny.
Eva Shareefa – má ukázka bellydance – hedvábné vějíře

Exercise Benefits/ Výhody orientálních tanců

  • Orientální tanec je forma cvičení pro lidské tělo velmi zdravá. Podporuje silné svaly, pružnost a silné srdečně-cévní zdraví. Uvolňuje také endorfiny do mozku, které vytvářejí pocit pohody. Pravidelně prováděné cvičení pomáhá předcházet obezitě.

Mental Well-Being / Duševní pohoda pro náctileté

  • Dívky jsou ve společnosti více než chlapci od útlého věku vedeny k tomu, aby byly nespokojené samy se sebou: se svým tělem, tváří atd. Dívky jsou více než chlapci obklopeny články v časopisech a reklamami, které propagují používání make-upu, techniky zvětšování poprsí, neustále se měnící módu, barvu vlasů a dietní plány. Smyslem neustálého přívalu reklam je, aby dívky byly natolik nespokojené se svým současným vzhledem, že si půjdou koupit tyto výrobky, aby své problémy “vyřešily”. Orientální tanec poskytuje dívkám prostředí, které je učí vážit si vlastního těla, ať už vypadá tak, či onak, jakkoli. Nabízí jí způsob, jak se cítit krásná, aniž by se musela stravovat až do podvýživy nebo obohacovat velké korporace svými výdaji.

Social Opportunities/ Společné setkávání se náctiletých tanečnic

  • Orientální tanec nabízí dívce další skupinu lidí, se kterými se může setkávat, mimo obvyklé prostředí školy. Dívka, která se ve škole cítí stydlivě a rozpačitě, může zjistit, že jí taneční hodiny poskytují příjemnější místo pro setkávání s lidmi a navazování přátelství. Kromě toho břišní tance dostanou dospívající od jejich mobilů, což podporuje fyzickou zdatnost, rozvoj sociálních dovedností a budování přátelství!

Cultural Awareness/ Kulturní povědomí

  • Výuka tance z jiné země může vnést nový život do toho, jak o dané kultuře přemýšlí. Místo toho, aby při zmínce o dané zemi myslela na nudné učebnice dějepisu, zisky z ropy nebo války, bude myslet na její hudbu, oblečení a lidové tradice.

Možnost vystoupení na veřejnosti

  • Ve světě dospělých se lidem, kteří jsou zdatní ve veřejném vystupování, otevírá mnoho skvělých pracovních příležitostí. Když se v dětství naučíte, jak se cítit dobře před publikem, vybavíte dívku cennou pracovní dovedností pro její budoucnost. Naše skupina teenagerů se účastní různých akcí.
  • Taneční lekce trvá 50 minut
  • Jak se přihlásit?
  • Přihlášky a kontakty do spolku tance Shareefa Mladá Boleslav
  • Na celý kurz je nutné se přihlásit předem a to na emailu shareefa@shareefa.cz

                      

SPLATNOST KURZŮ/PŘÍSPĚVKŮ                                                                                            Kurzovné je splatné převodem před zahájením kurzů.

Majitel účtu: TS Shareefa z.s.číslo účtu 2802130420/2010  Fio banka.  VS neuvádíte, do poznámky napište prosím jen příjmení tančící studentky.                                                      IBAN: CZ94 2010 0000 0028 0213 0420   SWIFT/BIC : FIOBCZPPXXX                                Včasná úhrada kurzu do 2 dní od potvrzení přihlášky vám zaručí místo ve vašem kurzu, zaručí vám možnost čerpání klientských slev a  zaručí vám, že se daný kurz bude konat.

S fakturou o platbě kurzu tance, ze spolku Shareefa, můžete žádat o příspěvek na pohyb u zdravotní pojišťovny (konkrétní podmínky si ověřte u své pojišťovny).  

Pro vystavení faktury k vašemu kurzu mi při přihlášce, prosím, zašlete vaše fakturační údaje (nebo datum narození a trvalé bydliště). Fakturu pro pojišťovnu vystavuji jak pro platby převodem, tak pro hotovostní platbu.

Na závěr kurzů probíhá Vánoční show a na jaře Taneční show Shareefa a přátelé pro studentky tance a jejich rodiny, přátelé.

VŠ.OBCH.PODM./ SLEVY NA KURZY PRO DOSPĚLÉ A TAKÉ PRO SLEČNY
* 20% sleva 2. semestrální kurz tance, hlásíte-li se současně do dvou kurzů tance pro dospělé v daném semestru, kurz delší 12 lekcí. Sleva je poskytována na kurz, který je levnější.
* 15% sleva = pro 2 nové kamarádky, nebo pro vás, když se spolu s vámi hlásí nová tanečnice (neregistrovaná ve spolku) na semestrální kurzy 12 a více lekcí kurzu. Tančíte-li v pokročilých a doporučíte novou začátečnici do kurzu, získáváte slevu na vstupném 15 % .    
* 10% sleva = pro dva sourozence, jenž se hlásí současně do kurzů tance dětí,Kurzy delší více jak 12 lekcí.
Při podávání přihlášky na kurz uvádějte také vaší slevu, když se vás týká. Slevy nelze kombinovat. Pro čerpání slev je nutné uhradit kurzovné před zahájením kurzů.

MERCH/ NOVĚ NABÍZÍME TAKÉ SAVÁ PŘÍJEMNÁ SPORTOVNÍ TÍLKA NA TANEČNÍ TRÉNINK.

PINK TOP, NOVÁ KRÁSNÁ RŮŽOVÁ TÍLKA SHAREEFA V PRODEJI PRO STUDENTKY SPOLKU SHAREEFA NA TRÉNOVÁNÍ
Všem tanečnicím spolku – mám pro vás nový krásný PINK TOP. Tílka, která perfektně sají, rozzáří vás, potěší vás ! Pink TOP je za zvýhodněnou cenu 250 kč (aktivní tanečnice spolku), velikosti S PRO DĚTIČKY, M a L. PRO STARŠÍ A PRO ŽENY. Top je možné zaplatit na lekci, nebo převodem, spolu s kurzovným. Běžná cena topu je 490,- kč.  Růžový pink top se krásně hodí také k tréninkovým sukýnkám. Stačí vám pak už jen pořídit ( nebo vytáhnout doma) legíny, taneční cvičky a máte oblečení jak na trénink, tak případně i na vystoupení.

TRÉNINKOVÉ TANEČNÍ SUKÝNKY

Všem tanečnicím spolku – mám pro vás novou krásnou zavazovací sukýnku. Ta pojme krásné boky každé tanečnice. Ať už máte boky štíhlé, či plnější, sukýnku si okolo boků uvážete. Tyrkysová sukně, nebo červené sukně, kus je za zvýhodněnou cenu 490,- kč ( aktivní tanečnice spolku). Běžná cena sukně je 690,- kč. V tyrkysové či v červené tréninkové sukýnce mohou trénovat slečny, náctiletí i dospělí.

Taneční kostým modré korálové barvy v prodeji

Naše tance, bellydance, vystoupení, tréninky jsou také online a to na Youtube kanálu. Vy jej můžete navštívit z pohodlí domova online, a také sledovat můžete online. Některé prvky se dají takto trénovat i doma. Zde klikni na youtube link Eva :  https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

A youtube Tanečního spolku Shareefa je link zde: https://www.youtube.com/channel/UCxirqUtKyxILOS8v_wmTMog

FUNGOVÁNÍ SPOLKU TANCE SHAREEFA/ ETICKÝ KODEX

Ve spolku tance Shareefa fungujeme jako dobrovolná  volnočasová spolková aktivita pro ženy, náctileté ( i děti) bez rozdílu věku, národnosti, rasy. Pro ty, které si chtějí udržovat dobrou náladu, chtějí si zacvičit a zatančit, získat nové přátele, nebo sdílí zájem kulturu orientálních tanců.

Na lekce chodíme včas, abychom nerušily lektorku a ostatní účastnice lekce, a stihly se  včas převléknout.

Upřímně říkám, prudiče u nás nechceme. Fungujeme na spolkové, a především dobrovolné, a dobrovolnické bázi. Spolek není HPP pro žádného z lektorů tance. Děkuji velice za pochopení a děkuji všem, co jsou schopni vřelého “normálního” chování v komunikaci a na samotných lekcích tance.

Podáním přihlášky souhlasíte s našimi podmínkami a udělujte zároveň souhlas.

UDĚLENÍ SOUHLASU *
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace a zprostředkování dalších informací. *

Více zde:
* Zpracování osobních údajů
1. Tímto udělujete souhlas TS Shareefa z.s., s korespondenční adresou, sídlem, v Mladé Boleslavi, Na Radouči 1248, IČ 22889787 (dále jen „Správce“), aby podle platných obecně závazných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa a e-mail, telefonní číslo. Ty
2. Osobní údaje uvedené v bodě 1 je nutné zpracovávat za účelem evidence rezervací na pořádaných kurzech a za účelem případného zasílání informací a pozvánek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány a uchovávány po dobu trvání účelu zpracování.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat, a to zasláním sdělení na e-mail shareefa@shareefa.cz
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
o souhlas kdykoliv odvolat,
o požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
o požadovat po vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
o vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
o požadovat výmaz těchto osobních údajů,

Svůj souhlas potvrdíte zasláním přihlášky v rezervačním formuláři a nebo zasláním přihlášky na kurz TS Shareefa z.s. e-mailem.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace zprostředkování dalších informací.

Účast i skvělé umístění tanečnic spolku tance Shareefa Mladá Boleslav na soutěži OPT v Praze
Závěrečné vystoupení tanečního kroužku děvčat v Mladé Boleslavi , dům Kultury v MB
Závěrečné vystoupení dětského tanečního kroužku spolku tance Shareefa Mladá Boleslav. Dětský tanec s šátky v Mladé Boleslavi.

4 Replies to “Pohybové taneční aktivity / Orientální břišní tance pro holky v Mladé Boleslavi/ rok 2024”

  1. Pingback: Aktuálně běží nábor na nové podzimní kurzy tance pro ženy v Mladé Boleslavi – Rozvrh podzim 2023/ zima 2024 s lektorkou Evou - Taneční škola Shareefa

  2. Pingback: Zápis na nové jarní kurzy tance pro ženy květen- červen 2023 v Mladé Boleslavi - Taneční škola Shareefa

  3. Pingback: Podzimní taneční sezóna_Eva Dance_2022 v Mladé Bolelavi. Nábor trvá pro začátečnický kurz bellydance s Kateřinou, pro kurz kabaret charleston, kurz pokročilé bellydance. Kurz flamenko arabic, a kurz děti bellydance a gymnastika jsou obsazen

  4. Pingback: Nové kurzy tance pro ženy a pro děti v Mladé Boleslavi jaro 2022 / Dance classes for women and children in Mladá Boleslav – Spolek tance a Shareefa Bellydancer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*