Semináře orientálního a tureckého tance s tanečnicí a lektorkou Wardou 19. října 2024

Na této stránce se můžete přihlásit na jednotlivé taneční lekce, nazvané semináře tance, scrollujte, posuňte se dolů na stránce. 👇

Máte-li zájem o soukromou taneční lekci, nebo zpětnou vazbu na váš tanec a vaší choreografii? Neváhejte se na mne obrátit.

NOVÉ TANEČNÍ SEMINÁŘE SE KONAJÍ NA PODZIM 2024 MLADÁ BOLESLAV A TO 19. ŘÍJNA ´24 V SOBOTU

Rozpis a program je následující.

PRVE TANEČNÍ SEMINÁŘE

13h. Karsilama,velice zajímavý turecký tanec v orientálním stylu s lektorkou a tanečnicí Wardou

15h. Květinový orientální tanec se skvělou Wardou. Namísto dvou čajových svíček v ruce zapojíme květy Lotos – leknín. Můžete si přinést do ruky na seminář buď 2 čajové svíčky (nebudeme je zapalovat), nebo suchý květ, umělý květ lotosu, růžičky atp. Lze tančit i jen tak, a květ si pořídit později ( poradíme na semináři).

Na sebe a sebou si vemte na semináře tance pohodlné taneční tréninkové oblečení. Na nohy taneční cvičky piškoty, nebo ponožky. Přibalte lahev s vodou a rychlé cukry ( banán, nebo jablko, hrozno, hroznový cukr, čokoláda atp. jako drobné občerstvení do pauzy).

Je vhodné, aby tanečnice měla již nějaké zkušenosti s orientálním tancem, tureckým tancem, flamenkem, nebo gypsy dance.

Ať už jste tanečnice pokročilá, či máte méně zkušeností, taneční semináře si užijete. Vyzkoušíte nové taneční dovednosti a techniky. Užijete si den v kolektivu prima žen, a naučíte se mnoho nového.

REGISTRACE – PŘIHLÁŠENÍ SE NA TANEČNÍ SEMINÁŘE LZE DO 2. ŘÍJNA 2024, NA LEKCE TANCE PŘES REZERVAČNÍ FORMÁŘ

Po seminářích následuje HAFLA PÁRTY PRO TANEČNICE, tzn. zatančí vám jak Warda, tak můžete zatančit vy vaší taneční choreografii. Tzn. kostým sebou, hudbu předem Evě v TS Sharefa 🙂 Po seminářích je čas se upravit, doladit makeup a připravit se na haflu.

PAK NÁSLEDUJE PARTY, VEČEŘE
18h. sraz na YALLA HAFLA PARTY – vložím zde videa na předchozí hafly, ať se můžete naladit, připravit, těšit se. Na Hafle vám kouzlo Orientu předvede tanečnice a lektorka Warda, tanečnice a lektorka Najla, skupina tanečnic Shareefa z Mladé Boleslavi. Vy se můžete usdadit a snít, prožít si krásné taneční vystoupení jako z pohádek Tisíce a jedné noci… A také si tanec budete moci zatančit a vyzkoušet si jej s lektorkami a tanečnicemi ♥

Případné další dotazy u lektorky Evy, v taneční škole Eva Shareefa Mladá Boleslav.
Cena je uvedena na plakátu, je to 1000 kč za semináře s párty. A pro seniorky 65 + , děti do 17 let je to 800 kč. Semináře jsou splatné předem ( převodem nebo hotovostí) v TS Shareefa. Doporučuji účast na obou seminářích. V případě účasti ne jednom semináři je to 650 kč (bez rozdílu věku).

Na seminář se přihlásíte předem, přes rezervační registrační formulář.  Nezapomeňte prosím dole pod formulářem zaškrtnout políčko souhlasu (aby se formulář odeslal, a vám přijde automatické potvrzení na vámi uvedený e-mail).

Rezervační formulář je zde, je třeba vyplnit všechny kolonky, včetně zprávy, a souhlasu: klikni na tento link https://shareefa.cz/rezervacni-formular/

Poptáváte-li zkušenou tanečnici a lektorku pro semináře tance ve vaší obci, firmě, pro kamrádky. Nebo porotocování soutěžních tanečních přehlídek? Můžete se na mne obrátit. Cena je závislá na počtu hodin + cestovné vozem na a z místa akce vaší soutěžní přehlídky. Mé taneční zkušenosti zahrnují vlastní přípravy a zlato, první místo na mezinárodní taneční soutěži v Káhiře, v Egyptě, a také v Německu v Berlíně.

Kontaktní e-mail je shareefa@shareefa.cz

PLATBA TANEČNÍCH SEMINÁŘŮ/ SPLATNOST SEMINÁŘŮ/ PAYMENT OF DANCE WORKSHOPSFIO BANKA

 

Zkontrolujte si bankovní spojení na TS Shareefa. BANKOVNÍ SPOJENÍ JE NOVÉ OD 1.3.2022 – FIO BANKA.

Majitel účtu: TS Shareefa z.s., číslo účtu 2802130420/2010 Fio banka. VS neuvádíte, do poznámky napište prosím jen příjmení tančící studentky. Přihlášeným tanečnicím zasílám také QR kód pro snadnější platbu.                                                                                                       IBAN: CZ94 2010 0000 0028 0213 0420   SWIFT/BIC : FIOBCZPPXXX                         

  Seminář je splatný do 2 pracovních dnů od podání vaší přihlášky, a to na účet spolku Shareefa.  Jako VS můžete uvést váš mobilní telefon uveden v přihlášce, do poznámky napište příjmení tanečnice.  Včasná úhrada předem do 2 dní od zaslání přihlášky zaručí, že se daný seminář a kurz, bude konat, a budete mít rezervováno místo, a můžete využít klientských slev a členství.

QR kód na platbu seminářů – jen si prosím zadejte cenu semináře, přesnou částku. 

 

 

 

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………..

Na všechny lekce tance, semináře tance,   je nutné mít rezervovaný termín předem, prosím.

Semináře se uskuteční v případě, že je přihlášeno minimálně 5 osob.  Maximální kapacita je 15 účastníků.

PŘI PŘIHLÁŠENÍ SCHVALUJETE PODMÍNKY KURZŮ, JAK CHODIT NA LEKCE,NA SEMINÁŘE, A JSTE SROZUMĚNY S ÚČINKY TANCŮ DLE NAŠICH PODMÍNEK
https://shareefa.cz/tag/podminky-kurzu/
ÚČINKY A VLIV NA ORGANISMUS
https://shareefa.cz/2018/04/ucinky-tanecnich-lekci-na-lidsky-organismus/

TANCE NA YOUTUBE 

https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

Podáním přihlášky souhlasíte s našimi podmínkami a udělujte zároveň souhlas.

UDĚLENÍ SOUHLASU *
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace a zprostředkování dalších informací. *

Více zde:
* Zpracování osobních údajů
1. Tímto udělujete souhlas TS Shareefa z.s., se sídlem v Mladé Boleslavi, Na Radouči 1248, IČ 22889787 (dále jen „Správce“), aby podle platných obecně závazných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa a e-mail, telefonní číslo. Ty
2. Osobní údaje uvedené v bodě 1 je nutné zpracovávat za účelem evidence rezervací na pořádaných kurzech a za účelem případného zasílání informací a pozvánek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány a uchovávány po dobu trvání účelu zpracování.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat, a to zasláním sdělení na e-mail shareefa@shareefa.cz
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
o souhlas kdykoliv odvolat,
o požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
o požadovat po vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
o vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
o požadovat výmaz těchto osobních údajů,

Svůj souhlas potvrdíte zasláním přihlášky v rezervačním formuláři a nebo zasláním přihlášky na kurz TS Shareefa z.s. e-mailem.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace zprostředkování dalších informací souvisejících s tanečními aktivitami spolku.                          

  ……………………………………………………………………………………………………..

Prezentance tance se svíčkami studentek TS Shareefa v kombinaci s egyptským tancem el Shamadan v podání tanečnice Evy – což je svícen na hlavě tanečnice, která doprovází takto slavnostní události, například svatební ceremonii.

Sledujte a odebírejte náš kanál Youtube

https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

Kanál spolku Shareefa

https://www.youtube.com/channel/UCxirqUtKyxILOS8v_wmTMog/videos

Přínosy orientálních tanců pro zdraví žen, bellydance benefits for you flexibility

2 Replies to “Semináře orientálního a tureckého tance s tanečnicí a lektorkou Wardou 19. října 2024”

  1. Pingback: Rozvrh kurzů tanečních skupin v taneční škole Shareefa podzim 2023 - Taneční škola Shareefa

  2. Pingback: Aktuální kurzy tance a jógy Shareefa 2021 – Spolek tance Shareefa – skupina tance Shareefa – studio tance

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*