Podmínky kurzů a členství, co si na sebe obléknout na kurzy tance ?

Všeobecné obchodní podmínky (VOP), aktivity a kurzy školy – spolku, slevy a jak je čerpat ? Co si na sebe obléknout? 

OBECNÁ USTANOVENÍ / FORMA ÚČASTI NA KURZECH TANCE

Všeobecné obchodní podmínky upravují vzájemná práva a povinnosti
mezi TS Shareefa (organizátor) a frekventanty (účastníky a studentky) kurzů.

  • Na kurzy jen nutné se hlásit předem přes náš rezervační formulář (vyplnit všechna políčka, včetně zaškrtnutí souhlasu u * ) zde https://shareefa.cz/rezervacni-formular/
  • Díky platbě kurzu máte jistotu, že se kurz uskuteční. Je rezervován sál pro taneční kurz pro dané období.  A je rezervován čas zkušené lektorky tance, která pro vás taneční lekce připravuje, a přímo při lekcích se vám věnuje.
  • Zálohy kurzů, i kurzovné, jsou nevratné. Můžete však za sebe po domluvě poslat náhradnici.
  • Kurzy tance vedou koncepcí k pravidelnosti, v případě vaší neúčasti poskytujeme materiál z lekce, ale lekce se koná,  lektorka i sál je rezervován jen pro vás. 
  • Jednorázová lekce na zkoušku je možná, je-li na kurzu volno. Tato lekce je zpoplatněna.
  • V případě vaší nemoci a zmeškané lekce poskytujeme probíranou taneční lekci v podobě informace o probíraných tancích, např. video či video záznamu, nebo materiál související s tancem k samostudiu, na email, který je uvedený v přihlášce, nebo na skupině WA. Vy tak nepřijdete o lekci, kterou jste si uhradila, a kterou lektorka odučila v prezenční, či online verzi. 
  • V případě uzavření kurzů, spolkové činnosti spolku, z důvodu vyšší moci, nejsou tyto lekce nahrazovány.
  • V případě, že není chřipková či jiná epidemie, lze nahrazovat 2 lekce tance z kurzu 12 lekcí a delší, které jsou omluvené nejpozději 24 hodin předem, na e-mailu shareefa@shareefa.cz
  • Kurzy kratší než 12 lekcí, semináře, nelze nahrazovat při zmeškání.
  •  Lekce omluvené v kratším termínu, lekce omluvené jinak než e-mailovou formou ( SMS, WA), není možné nahrazovat. 
  • Zmeškané lekce nejsou přenosné do dalšího období ani na jiné osoby. 
  • Vážné dlouhodobé zdravotní problémy, které nastanou v průběhu vašeho kurzu (doložené nahlédnutím do pracovní neschopnosti či lékařského potvrzení) s vámi budou individuálně konzultovány. Obrátit se můžete e-mailem, či osobně.

TANEČNÍ UKÁZKY

  • Jako ukázka tanců slouží naše vystoupení, nebo také youtubue kannál https://www.youtube.com/c/EvaShareefa  a kanál školy Shareefa https://www.youtube.com/@Shareefadance
  • Jako ukázka tance neslouží naše tréninky v rámci semestrálních kurzů, a to vzhledem k hygienickým a bezpečnostním důvodům.
  • Doprovod rodičů na dětských lekcích není doporučován (kromě krátkého nahlédnutí do lekcí, které je umožněno pro bezpečí vás a vašich dětí). 
  • Berete-li sebou na lekci děti, slečny, které tančí s vámi. Je to možné buď jako náhrada lekce, kterou jste řádně umluvila a zmeškala. Nebo je tato lekce za úplatu, i pro dítě, jiný doprovod.
  • Soukromé lekce s lektorkou jsou možné.  Na přesný datum a cenu se informujte v TS Shareefa. Lze si dohodnout soukromé taneční lekce pro jednotlivce, pro skupinu, i pro firemní klientelu v rámci dne zdraví pro zaměstnance.
     

KURZOVNÉ A KURZY
Lekce trvá 55 minut, není-li stanoveno jinak. Dětské lekce zpravidla trvají 45 až 50 minut. 

Počet lekcí u jednotlivých kurzů je určen před jeho zahájením. Poplatky za kurzy ( členské příspěvky) se hradí před zahájením kurzů, a před zahájením seminářů. Místo ve vašem kurzu je rezervované podáním registrační přihlášky a úhradou stanovené částky převodem na účet, Včasná úhrada Vám zaručuje, že se daná aktivita, kurz, seminář, bude konat. Zároveň je tím Vaše místo v kurzu plně rezervováno a můžete využívat klientských slev a členství.
Doplatek kurzovného je nutné uhradit nejpozději k 1. lekci kurzu a to převodem. Tzn. online banking, či vložením na účet spolku, například složenkou na poště, či QR kódem. Hotovostí lze hradit kurzovné pouze výjimečně, pouze jedná-li se o tanečnice s dobrou platební morálkou.
Potvrzení o zaplacení zálohy přineste s sebou, hradíte-li na poslední chvíli, a může to být i elektronická forma např. ve vašem mobilu, dáte  k nahlédnutí lektorce.

V případě neuhrazení kurzovného v daném termínu, je účtováno 20% penále navíc, z dané ceny kurzovného, semináře, atp.

 

SLEVY NA KURZOVNÉM/ ČLENSTVÍ VE SPOLKU
Pro období tanečních kurzů je vždy vypsán i systém slev. Slevy lze čerpat v případě, že se přihlásíte přes náš rezervační formulář a uhradíte kurzovné před zahájení kurzů. Lze čerpat slevu pro aktivní tanečnice, jenž tančí více jak v dvou kurzech s Evou, nebo se hlásíte dvě nové neregistrované taneční kamarádky. Hlásí se dva sourozenci, nebo přivedete i svou maminku, či kamarádku. Tzn. hlásíte-li se vy do kurzu pokročilých, a kolegyně (maminka, dcera, kamarádka) do kurzu začátečnic, dohodněte se, pošlete 1 přihlášku, jedno kurzovné a víte, že obdržíte slevu. Slevy se navzájem nesčítají a nejsou přenosné do dalších období. Na pohybové taneční aktivity přispívají také zdravotní pojišťovny ( u té své se informujte).

ZDRAVOTNÍ STAV CVIČENEK, TANEČNIC, STUDENTEK
O svém aktuálním zdravotním stavu informujte lektorku před zahájením lekce, především je-li tanečnice těhotná, nebo trpí-li civilizačním onemocněním, atp. Máte-li vyhřezlé ploténky, vysoký tlak, chronické bolesti zad, chronické bolesti zubů, poraďte se o vhodnosti taneční lekce (Orientální břišní tanec, latino, kabaret, flamenco, bollywood) se svým ošetřujícím lékařem.  V období chřipek,  angín, viróz, prosím zvažte váš zdravotní stav a účast na hodinách tance. Necítíte-li se dobře, buďte ohleduplní prosím, raději zajděte k lékaři, odpočiňte se.  V případě nemocných účastníků (např. vysoká teplota, silná rýma, kýchání, aj., nejedná -li se o alergii) je povinností lektora, neumožnit těmto osobám účast na lekci, či na akci. TS Shareefa nezodpovídá za zdravotní stav účastníků kurzu.  

CO SI NA SEBE OBLÉKNOUT A CO SI SEBOU VZÍT NA LEKCE
– Na hodiny tance se oblékněte pohodlně, co je vám příjemné na tanec a na cvičení, např. sportovní legíny, nebo dlouhou sukni, tréninkový top, či tričko, a na boky šátek, nebo penízkový šátek – pásek s cinkrlátky, nebo tréninkovou sukýnku.                                                                    – Ze zdravotních, hygienických, i bezpečnostních důvodů, noste taneční piškoty nebo taneční cvičky, či taneční měkkou obuv jako sneakers. (např. Decathlon v M.B., nebo eshop https://www.wins.cz a nebo https://eshop.modnitrendorient.cz/cs/ )    Tanečnice, které tančí v ponožkách, nebo na boso, berte na vědomí, že můžete uklouznout po podlaze,po své vlastní sukni, proto dbejte opravdu zvýšené opatrnosti.

– Dále si na lekce noste prosím vlastní lahev s pitím, vlastní ručník, a vlastní jednorázové kapesníky. V případě epidemií ( je-li tak nařízeno MZČR, prosím také roušku, či respirátor, a sáček na roušku.) Speciálně dětem prosím vše takto připravte, včetně vlastních papírových kapesníků :-). Předem děkuji.                                             

– Zároveň v době nepříznivého počasí noste prosím sáček na vaší obuv. Děkuji.

– V prostorách kde tančíme, sledujeme pokyny majitele sálu. 

Na další druhy cvičení a tance si obujte vhodnou čistou obuv, která nešpiní či jinak neničí podlahu. V opačném případě, bude připsána škoda účastníkovi kurzu, který škodu způsobil. Na tanec doporučujeme pouze taneční piškoty, s lehce klouzavou podrážkou. Ne gymnastické cvičky, ani ne sportovní tenisky. Na flirt a burlesque, či flamenko noste vhodnou společenskou obuv typu latinky, či flamenko obuv.  Zpravidla je nutné nosit obuv, která nešpiní podlahu, ani ji jínak neničí.

 

 

 

CO SI OBLÉKNOUT NA VYSTOUPENÍ ? 
Vystoupení je slavnostní speciální událost, na které prezentuje svůj tanec, ale i sama sebe, i svůj čas. Proto je dobré se na takovou speciální událost připravit a pořídit si taneční kostým. Není vhodné jít na vystoupení v tréninkovém oblečení.  Kostýmy máme pro vás v TS Shareefa v prodeji i za půjčovné. Neváhejte se na nás obrátit prosím, chcete-li si kostým pořídit z druhé ruky, či máte-li zájem o nový kostým, poradíme vám jak a z čeho si kostým ušít, nebo kde si koupit nový, či bazarový kostým z druhé ruky. 

Bellydance kostým

 

 

 

JEDNOTLIVÉ TYPY A KURZY TANCE/ VHODNÉ OBLEČENÍ NA TANEC
BELLYDANCE, BŘIŠNÍ ORIENTÁLNÍ TANCE

  • Na taneční lekce doporučuji vhodné tréninkové oblečení jako je celotrikot, legíny a top, na boky šátek, na orientální tance penízkový šátek,  cípatý třásňový šátek, nebo jen kratší tréninkovou cípatou sukýnku. Můžete tančit také v dlouhé sukni. 
    Obutí na tanec: obuv typu taneční cvička, baletní piškoty, jiné vhodné obutí, ne na boso. Pro dospělé v barvě černé, či tělové (zlaté). Pro děti a dívky taneční piškoty v bílé barvě prosím. Pro dospělé doporučujeme piškoty v barvě tělové, zlaté, a druhé taneční piškoty v barvě černé.
  • Kostýmy.  Na celý rok je vždy doporučován nákup jednoho kostýmu na tanec. U dětí je nákladnost cca okolo 1.500 kč. U dospělých je to okolo +/- 4.000 kč za kostýmy na taneční rok.  Obutí je nutností, a co se kostýmů týče, je to doporučené, ale je to na dobrovolné bázi. Vhodné obutí na tanec lze pořídit na eshopech  modnitrendorient.cz nebo ve sportovních řetězcích v potřebách pro tanec a balet. Za poplatek je možné si také pomůcky za 50 kč na lekci( děti i dospělí) zapůjčit, např. vějíř, stuha, hůlka, závoje. Kostým pro dospělé lze zapůjčit za 450 kč na vystoupení. V případě poškození pomůcky, či kostýmu, je nutná úhrada kostýmu či pomůcky v plné výši.                         
  • FLAMENCO/ FLAMENCO ARABIC
    Na flamenco arabic je vhodná flamenková obuv. Eventuelně pevná bota na silnějším podpatku typu lodička, která nešpiní podlahu. Určitě nejsou vhodné jehlové podpatky, nebo vyzouvací sandálky (hrozí úraz kotníků). Na flamenko arabic je doporučena široká dlouhá sukně, černá, červená, či jiné barvy. Můžete se poradit s lektorkou.
    Ostatní pomůcky  a propriety dle daných pokynů lektorky. Například vějíře, šátek alias manton, či jiné. Zakoupení vějířů je možné v e-shopech, obchodech typu flamenkin, modnitrendorient.cz , atp.  Některé pomůcky prodávají z druhé ruky samotné tanečnice, informovat se můžete na lekci, u lektorky.      CHARLESTON, BURLESQUE, KABARET A FLIRT DANCE,LATINSKOAMERICKÉ TANCE
    Tréninky vyžadují obutí typu taneční piškoty, taneční cvičky, také boty na podpatku typu latinky.
    Nenoste prosím boty, které špiní podlahu. Oblečení si vezměte nejlépe takové, ve kterém můžete pohodlně tančit, i se rozcvičit a protahovat se na zemi. Prostě pohodlně a klidně i  sportovně 🙂 . Sebou si prosím vezměte vlastní lahev s pitím, vlastní ručník, vlastní kapesníky. A nezapomeňte prosím na dobrou náladu.  

CENNOSTI/ TRÉNINKOVÉ PROSTORY

  • Za cennosti donesené na lekce tanců lektor nezodpovídá, je to zcela na uvážení tanečníků a tanečnic, děkujeme za pochopení.
  • Poničení a poškození prostor, kde se tančí, bude uhrazeno osobou, která toto poškození způsobila. Týká se podlah, výmalby, zrcadel, nábytku a dalšího vybavení i pomůcek. Splatnost poškozených prostor a pomůcek je nutné uhradit neodkladně na místě lektorovi, jenž za lekci v daný čas zodpovídá. Děkujeme Vám velice za pochopení.

 

  • PŘIHLÁŠKY DO KURZŮ A NA LEKCE, MÁTE-LI DOTAZY
    Směřujte  prosím vaše dotazy přes rezervační formulář a nebo
    je směřujte na náš e-mail prosím : shareefa@shareefa.cz . Spolek tance Shareefa funguje jako volnočasové dobrovolné setkávání osob. Odpovím vám proto, jakmile budu přítomna u emailové schránky. Děkuji za pochopení 🙂       

 

  • Tanečnice, klient nebo zákonný zástupce dětské tanečnice, bere na vědomí, že organizátor může dokumentovat akce pořádané organizátorem (kurzy tance, večírky, taneční lekce, soutěže, taneční pobyty a další.) za pomoci video, audio a foto zařízení.  Klient dále bere na vědomí, že tento materiál může být organizátorem zveřejňován na webových stránkách a sociální sítích TS Shareefa, nebo v jiných propagačních
    materiálech organizátora, či externích materiálech sloužící k propagaci organizátora.                

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*