Nejnovější jarní a letní kurzy tance 2024 pro ženy a pro děvčata – Mladá Boleslav, – Kosmonosy ✨

Více o certifikované lektorce tanečních kurzů, Evě, můžete číst na tomto odkazu: https://shareefa.cz/2024/01/tanecnice-shareefa/

Tančení na terase bazénu v Mladé Boleslavi, letní večírek školy Shareefa se koná v sobotu 11. května 2024 od 16h. Své taneční choreografie, které se na jaře v kurzech taneční školy Eva Shareefa naučily, předvedou ženy i děvčata, bližší info /https://shareefa.cz/2024/04/kvetnovy-tanecni-vecirek-shareefa/

ROZVRH/ TANEČNÍ TRÉNINKY A KURZY TANCE JARO 2024 – LÉTO 2024

NOVÉ LETNÍ PONDĚLKY od 18 do 19h. Salsa orient kabaret “letní párty” Skupina Kabaretní kočky Shareefa je od 13.5.,20.5., 27.5., 3.6.,10.6.,17.6., 24.6./ Platba 7 lekcí 1400 kč. Seniorky, studentky 1120 kč. A možnost je i přes léto červenec 8.7.,15.7., srpen 12.8., 19.8.2024 ( WA dohoda s lektorkou). Přidat se do taneční skupiny můžete, pakliže máte již taneční zkušenosti.

ÚTERKY 19 – 20h. Skupina Shareefa IImírně pokročilé do 7. května 2024, závěrečný večírek, vystoupení kurzu žen, se koná v sobotu 11.5.2024 od 16h. na terase bazénu v M.Boleslavi.

STŘEDY 17 – 17:50 Skupina Lotos orientální tance pro děvčata 6 až 14 let, které navštěvují ZŠ, a mají již taneční zkušenosti, od 7. února do 15. května 2024 v Sokolovně. Netančí se 6.3., st.svátek 1. 5. 2024.

STŘEDY 18 – 18:55 Skupina Shareefa I – pokročilé orientální břišní tance ženy a slečny. Tanec v rytmu bubnů “At tarab”, opakování a na lekce noste hůlky, křídla + vějíře. Netančí se 6.3., 1.5. 2024. Kurz má 12 lekcí od 7. února do května 2024.

NOVÉ TANEČNÍ LETNÍ STŘEDY od 18 do 19h. Skupina Shareefa I – mírně a více pokročilé orientální břišní tance pro ženy a děvčata starší 13 let, závoje sebou. Kurz je 22.5.,29.5.,5.6.,12.6.,19.6./ Kurzovné 1000 kč, nebo 800 kč studentky, seniorky, Mladá Boleslav. A možnost je i přes léto červenec 10.7.,17.7.,srpen 7.8.,14.8.,21.8.2024. Dle domluvy s lektorkou na WA, možnost tančení venku. Jednorázová lekce 300 kč. Splatné na lekci tance.

Můžete navštěvovat i více kurzů v tanečním semestru, tzn. můžete si koupit dva taneční kurzy, a tančit dvakrát v týdnu. Např. kurz orientálních tanců a zároveň kurz kabaretních tanců.

Přihláška na kurz se podává, spolu s úhradou kurzovného na účet TS Shareefa, před zahájením kurzů přes rezervační formulář.

REZERVAČNÍ FORMULÁŘ na stránce školy Shareefa, klini zde, vyplňte všechna pole, zprávu, i včetně zaškrtnutí souhlasu https://shareefa.cz/rezervacni-formular/

Kurzovné se hradí před zahájením vašich kurzů na účet majitele: TS Shareefa z.s.číslo účtu 2802130420/2010  Fio banka.  VS neuvádíte, do poznámky napište prosím jen příjmení tančící studentky. Děkuji. Tanečnice s dobrou platební morálkou mohou hradit kurzovné i hotovostí, dle dohody s lektorkou.

Obecně ty, které milujete pohyb na hudbu, vrtění se při spuštění taneční hudby. Tak vy jste tanečnice, které se budou učím základním tanečním prvkům, tanečním kombinacím a choreografiím, které můžete použít na své vystoupení před rodinou či přáteli. Veškeré taneční prvky a choreografie stále vysvětlujeme. Nemusíte se ani stydět, ani není potřeba se obávat, když to hned nejde. I Vám se tanec může líbit. Je to jen o času a věřte, že již velmi brzy budete překvapeny tím, co vše vaše tělo dokáže, a které svaly máte.

Podrobnosti k dětskému kroužku jsou ve speciálním příspěvku zde na webu, klikni: https://shareefa.cz/2023/08/bellydance-teanegers-bellydance-pro-nactilete-v-mlade-boleslavi-novy-kurz-tance-s-lektorkou-evou/

ÚČINKY TANCE NA ZDRAVÍ


Pravidelným cvičením orientálních tanců se vyrovnává hladina hormonů. Výsledkem je zvýšení hladiny estrogenu, stimulace ovulace, snížení únavy a navíc zlepšení látkové a energetické výměny.
Trénováním a cvičením složitějších krokových kombinací v tanci stimulujete pracovní paměť, navíc dokonce snižujete riziko vzniku Alzheimerovy choroby, roztroušené sklerózy, a demence. Celkově orientálním tancem se aktivně staráte o sebe, tančíte proti stressu, pro dobrou náladu.

TIPY A TRIKY ANEB JAK FUNGUJÍ LEKCE DANÝCH KURZŮ A JAK SE NA LEKCI PŘIPRAVIT

Fungujeme jako dobrovolná a volnočasová spolková aktivita pro ženy (i děti) bez rozdílu věku, váhy a typu postavy. Jsme taneční aktivita pro ženy a slečny, které si chtějí udržovat dobrou náladu, chtějí si zacvičit a zatančit, získat nové přátele, nebo sdílí zájem o kulturu orientálních egyptských tanců. Na lekce chodíme včas, cirka 5 minut před začátkem kurzu, abychom nerušily lektorku a ostatní účastnice lekce, svým pozdním příchodem, a stihly se včas převléknout, odskočit si na WC a celkově se připravit na lekci tance, zklidnit mysl, ztlumit telefon a soustředit se chvíli jen na sebe a na tanec. Na lekcích se dotazujeme na vše, co s tancem souvisí.

PODMÍNKY KURZŮ TANCE 

PŘIHLÁŠKA NA KURZ TANCE

Na kurz se přihlásíte prosím přes rezervační formulář, klikni zde, hlásíte se a kupujete si celý kurz tance https://shareefa.cz/rezervacni-formular/  

SPOLEK SHAREEFA MÁ ÚČET U FIO BANKY

Majitel účtu: TS Shareefa z.s., číslo účtu 2802130420/2010  Fio banka.  VS neuvádíte, do poznámky napište prosím jméno a příjmení tančící studentky.                                                  IBAN: CZ94 2010 0000 0028 0213 0420   SWIFT/BIC : FIOBCZPPXXX                                  Kurzovné se hradí včas, to je do 2 dní od podání přihlášky na kurz, nebo seminář, tance. To vám zaručí místo ve vašem kurzu, a zaručí vám možnost čerpat klientské slevy, a zaručí též to, že se daný kurz bude konat. S fakturou můžete čerpat příspěvek zdravotní pojišťovny (1 x ročně). 

Pro vystavení faktury k vašemu kurzu mi při přihlášce, prosím, zašlete vaše fakturační údaje, případně datum narození a vaše trvalé bydliště, které jsou povinností označení ve faktuře pro zdravotní pojišťovny.  Fakturu pro pojišťovnu vystavuji jak pro platby převodem, tak pro hotovostní platbu.

 

 

JAK SE TANČÍ V TS SHAREEFA

  • Tančíme tak, že budete mít více elánu a energie.
  • Téma tanečních setkání je taneční technika a cvičení pro mobilitu kloubů a pro zdravá záda. Práce paží a předloktí v tanci je výborná prevence syndromu karpálního tunelu.
  • Lekcí tance se mohou účastnit dámy všech věkových, které se na tanční kurz cítí, i všech váhových kategorií.  
  • Vydržte tančit a cvičit minimálně 3 měsíce, a získáte navíc vzpřímenější postavu a pevnější bříško. Cviky vás mohou zbavit bolestí zad a možná ztratíte na váze.
  • Svůj zdravotní stav je vhodné konzultovat s lékařem či fyzioterapeutem.
  • Minimální počet tanečnic je dán počtem 4 tanečnic, a maximální počet tanečnic je 15.
  • Bellydance, populárně známý jako orientální tanec, je mimořádné umění, které má své kořeny ve starověkém Egyptě ( Raqs sharqi), a čerpají z něj tanečnice po celém světě. Je to nejženštější a nejsmyslnější forma tance. Je elegantní a je charakterizován jemnými pohyby boků a břicha. A krásnými dekorativními pohyby rukou, v rytmu neobvyklé a krásné orientální hudby. V podání ženy je to esence její individuální energie, forma výrazu, smyslná a exotická podívaná.
  • Pohybová aktivita belly dance je podporována příspěvkem ze zdravotních pojišťoven.

FUNGOVÁNÍ SPOLKU TANCE SHAREEFA/ ETICKÝ KODEX SHAREEFA

Ve spolku tance Shareefa fungujeme jako dobrovolná volnočasová spolková aktivita pro ženy (i děti) bez rozdílu věku, které si chtějí udržovat dobrou náladu, chtějí si zacvičit a zatančit, získat nové přátele, nebo sdílí zájem o kulturu tance, a orientálních tanců. Na lekce chodíme včas o alespoň 10 min., abychom nerušily lektorku a ostatní účastnice lekce pozdním příchodem, a stihly se včas převléknout. Na lekcích se dotazujeme na vše, co s tancem souvisí a naopak neřešíme na lekcích nic, co s tancem nesouvisí prosím (např. politika, soukromé pikantní záležitosti ). Dodržujeme podmínky setkávání a vstupu na lekce dle aktuálních opatření (chřipkové epidemie atp., ano pozůstatek Cvidu).  Absolvujeme občas  společné víkendy spojené s tancem a s vystupováním v lázních, u moře atp…  A je samozřejmostí vzít na víkendy také rodinu, partnera, děti či kamarádku.

 

Péčí o své tělo a ženskou duši pečujte o své duševní zdraví.
Více o účincích orientálních tanců, alias belly dance, na zdraví se dozvíte zde: https://shareefa.cz/2022/03/belly-dance-and-health/

VIDEO UKÁZKA TANCE Youtube kanál spolku Shareefa https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

Často kladené otázky k tanci ve spolku tance Shareefa Mladá Boleslav

Kde najdu studio?

Tančíme zpravidla v různých tělocvičnách, často v TJ Sokol Mladá Boleslav. V příjemném kruhu žen se budete cítit skvěle a uvolněně. Najdete nás na adrese Palackého 223 (dole v Sokolovně je bazén).  Tančíme nově také na sále v nové multifunkční hale v Kosmonosích.

Co si mám vzít sebou na lekci a na sebe?

Stačí vám legíny a top, nebo tričko. Můžete se samozřejmě ozdobit, a chodit tančit slavnostněji. Na boky si můžete přinést penízkový šátek, případně si jej koupit, poradím vám. A hlavně nezapomeňte dobrou náladu! Přibalte ještě taneční piškoty/cvičky, vhodnou taneční obuv, malý ručník, a láhev s pitím.

Zvládnu to? Mohu ne lekce tance a tančit, i když jsem dříve netančila ?

Určitě! Není čeho se bát. Široká nabídka kurzů nabízí lekce šité na míru úplným začátečnicím i zkušeným tanečnicím. Tančit můžete bez ohledu na věk, postavu nebo dovednosti. Pokud máte zdravotní omezení, řekněte mi o něm, většinou není problém pohyb upravit tak, aby Vám vyhovoval. Hlavní je chuť zkusit tančit a cítit se lépe.

Tančila jsem dříve, chci zase tančit, ale nechci se na lekci nudit !?

Na kurzu přizpůsobuje tempo výuky lektorka všem frekventantkám v kurzu. V případě, že máte infividuální potrřeby, je nejlepší zavolat, nebo napsat, lektorce, a konkrétně se domluvit. Např. na formu soukromé výuky, vhodné přímo pro vaše individuální potřeby.

Kolik kurz/lekce stojí?

Kupujete si ucelený kurz. Kurzovné je rozdělené následovně. Základní kurzy pro dospělé. Snížené kurzovné pro seniorky/ studentky v kurzu pro dospělé. Dětské, dívčí, kurzovné pro děvčata v dětském kroužku.

Youtube kanál spolku Shareefa https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

 

 

Podáním přihlášky souhlasíte s našimi podmínkami a udělujte zároveň souhlas.

UDĚLENÍ SOUHLASU *
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace a zprostředkování dalších informací. *

Více zde:
* Zpracování osobních údajů
1. Tímto udělujete souhlas TS Shareefa z.s., s korespondenční adresou, sídlem, v Mladé Boleslavi, Na Radouči 1248, IČ 22889787 (dále jen „Správce“), aby podle platných obecně závazných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa a e-mail, telefonní číslo. Ty
2. Osobní údaje uvedené v bodě 1 je nutné zpracovávat za účelem evidence rezervací na pořádaných kurzech a za účelem případného zasílání informací a pozvánek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány a uchovávány po dobu trvání účelu zpracování.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat, a to zasláním sdělení na e-mail shareefa@shareefa.cz
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
o souhlas kdykoliv odvolat,
o požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
o požadovat po vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
o vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
o požadovat výmaz těchto osobních údajů,

Svůj souhlas potvrdíte zasláním přihlášky v rezervačním formuláři a nebo zasláním přihlášky na kurz TS Shareefa z.s. e-mailem.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace zprostředkování dalších informací.

Youtube kanál https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

Přínosy orientálního tance pro zdraví žen a dívek, bellydance benefits for your beauty

Mám ozkoušeno jak na sobě, tak na svých klientkách a tanečnicích všech různých věkových i profesních skupin, že tanec opravdu pomáhá, je-li cvičen a tančen dle pokynů kvalifikované lektorky.

Těším se na Vás!

5 Replies to “Nejnovější jarní a letní kurzy tance 2024 pro ženy a pro děvčata – Mladá Boleslav, – Kosmonosy ✨”

  1. Pingback: Kabaret & flirt dance / To jsou nové taneční tréninky kabaretu a charlestonu v Mladé Boleslavi s Evou/ Tréninková tílka v prodeji - Taneční škola Shareefa

  2. Pingback: Kabaret & flirt dance / To jsou nové taneční tréninky kabaretu a charlestonu v Mladé Boleslavi s Evou - Taneční škola Shareefa

  3. Pingback: Kabaret a flirt dance – nové taneční tréninky kabaretního charlestonu v Mladé Boleslavi s Evou/ Eva dance – Flamenco – Orientální břišní tance – Charleston a kabaret

  4. Pingback: Kabaret a flirt dance – nové taneční tréninky od září 2022 v Bolce – Spolek tance Shareefa, Eva Shareefa Bellydancer

  5. Pingback: Proč ženy milují orientální tance a bellydance ? – Spolek tance a Shareefa Bellydancer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*