Nové kurzy tance, dětské taneční kroužky v Mladé Boleslavi a v Kosmonosech ✨podzim ´24 a opakovací lekce v srpnu ´24

Více o certifikované lektorce Evě na tomto odkazu: https://shareefa.cz/2024/01/tanecnice-shareefa/

Na této stránce najdete vždy aktuální přehled a rozpis tanečních kurzů v taneční škole Shareefa Mladá Boleslav, a Kosmonosy. Chceš-li tančit, tak si prostuduj kurzy a přihlaš se na své kurzy tance přes rezervační formulář a uhraď kurzovné na účet spolku. Veškeré pokyny a informace ke kurzům jsou níže na této stránce.

Rezervační formulář, klikni na tento link, a vyplň opravdu všechny pole, včetně odfajfknutí souhlasu https://shareefa.cz/rezervacni-formular/

SRPNOVÉ OPAKOVACÍ TRÉNINKY PRO STÁLICE JSOU ZDE, KURZY OD ZÁŘÍ JSOU UVEDENY NÍŽE.

LÉTO SRPEN 2024

PONDĚLKY KABARETNÍ KOČKY V 18H. – 12.8., 19.8., 26.8. – domluva na WA

STŘEDY ORIENTÁLNÍ BŘIŠNÍ TANCE V 18H. 7.8.,14.8.,21.8. – domluva na WA

ZAČÍNÁME TRÉNOVAT VE SKUPINÁCH V TÝDNU OD 9. ZÁŘÍ 2024

V týdnu od 9. září 2024 začínáme s kurzy v pondělí a ve středu a poběží do 26. ledna 2025. V lednu 2025 je Novoroční taneční show všech členek/ studentek školy Shareefa. Zápis běží od teď online (viz. přihlášky níže) do 5. září 2024, nebo do naplnění kapacity.

5. září ´24 je také nejzazší datum pro úhradu vašeho tanečního kurzovného, viz. dokument kurzovného níže). Nejjednodušší je uhradit kurzovné spolu s podáním přihlášky na stejné příjmení tanečnice jako jde platba kurzovného. Na vaší lekci si přineste doklad o zaplacení kurzovného, nebo můžete předložit náhled (obrázek, soubor) o platbě vašeho kurzovného v mobilu.

rozvrh kurzů a kroužků tance pro děti a pro slečny, i pro ženy v Kosmonosích a v Mladé Boleslavi v taneční škole Shareefa od září 2024

Pondělky 18h. Vystupující skupina Kabaretní kočky – taneční tréninky kabaretu, charleston, samba, electro swing, salsa bubny tréninky pro tanečnice, které již s Evou trénovaly zmíněné choreografie, od 9. září. Nováčci pouze v případě, že se na soukromích lekcích doučí zmíněné choreografie. Kdo má zájem tančit charleston, je pro Vás připraven speciální páteční tanec kabaretní charleston s lektorkou Evou od 20. září ´24.

Pondělky 19h. Vystupující skupina Shareefa. Pokročilé taneční choreografie svižné gipsy s velikými sukněmi a s květinovými šátky ve stylu gypsy dance růže, choreo Warda. Přidat se mohou tanečnice, které mají zkušenosti tancem, ať už větší či menší.

Dětské taneční kroužky pro děvčata, slečny, v Mladé Boleslavi. Máme dvě skupiny, které dělím dle věku, a také dle pokročilostí.

Středy 17h.- Orientální tance pro děvčata 7 až 14 let, které mají s tancem již zkušenosti. Tento taneční kroužek pohybové průpravy a orientálních břišních tanců je pro děvčata, která již tančila orientální tance, či jiné tance, nebo trénovala např. gymnastiku, balet, sportovní aerobik, aj. Taneční kroužek je od 11. září 2024.

Čtvrtek 17h. Orientální břišní tance, pohybová průprava pro děti, dívčí nováčky a děvčata věkem 5 až 8 let (snad nám dopadne tréninkový sál na tento čas). Tento taneční kroužek je pro děvčata, pro úplné začátečnice, či mírně taneční zkušenosti, dané věkem 5 až 8 let. Případně je-li dcera úplná začátečnice, a chce tanec vyzkoušet, může zde i např. ve věku 9 let. A klidně pak může přestoupit do středečních pokročilých, vyzkoušíme 🙂 . Taneční dětský kroužek je od 12. září 2024.

Středy 18h. Vystupující skupina Shareefa – orientální tance pro tanečnice pokročilé, pro ženy a slečny s tanečními zkušenostmi orientálních břišních tanců, nová taneční choreografie hedvábné vějíře, kostým červený, hedvábné vějíře barvu si upřesníme. Kurz 15 lekcí.

Středa 19h. Orientální tance pro falešné (věčné) začátečnice, a mírně pokročilé tanečnice. Tanec v rytmu bunů “At Tarab”. Zkusíme i taneční pomůcku-hedvábný vějíř ( mám na zapůjčení). Kostým si domluvíme na kurzech. Kurz 15 lekcí. Kurz je otevřen všem.

Pátky 19h. Kabaretní taneční tréninky kabaretu a tance charleston v Mladé Boleslavi s Evou. Kurz je určen všem nováčkům z řad žen, slečen, ať už mají menší či větší taneční zkušenosti, ale netrénovaly se skupinou Kabaretní kočky (pondělní kurz). Páteční kurz má vyjímečně 10 lekcí, cena kurzovného pro dospělé je 2100 kč ( slečny do 17 let a dámy seniorky kurzovné snížené na 1680 kč). Minimální počet účastnic je 5. Kurz začíná 20. září 2024 v pátek.

Je možné trénovat v obou středečních kurzech, např. v 18 i v 19h. Na druhý kurz je sleva 20 % na kurzovném. Nebo na obouch pondělních kurzech, nebo na pondělních, i na středečních kurzech. Tančí-li na kurzu dva sourozenci, platí sleva 20% na druhé kurzovné, druhého sourozence ( kurzy delší 12 lekcí).

ROZVRH TANCE V TANEČNÍ ŠKOLE SHAREEFA MLADÁ BOLESLAV A KOSMONOSY

KURZOVNÉ, CENÍK 2024/2025 V TOMTO DOKUMENTU, KTERÝ SI MŮŽETE STÁHNOUT A OTEVŘÍT, JE V NĚM TAKTÉŽ QR KÓD A TAKÉ ČÍSLO BANKOVNÍHO ÚČTU NA SPOLEK

JAK SE PŘIHLÁSIT NA TANEČNÍ KURZ A PODMÍNKY KURZŮ TANCE, JSOU NÍŽE NA TÉTO STRÁNCE

Video ukázka tanečních stylů TS Shareefa

ÚČINKY TANCE NA ZDRAVÍ


Pravidelným cvičením orientálních tanců se vyrovnává hladina hormonů. Výsledkem je zvýšení hladiny estrogenu, stimulace ovulace, snížení únavy a navíc zlepšení látkové a energetické výměny.
Trénováním a cvičením složitějších krokových kombinací v tanci stimulujete pracovní paměť, navíc dokonce snižujete riziko vzniku Alzheimerovy choroby, roztroušené sklerózy, a demence. Celkově orientálním tancem se aktivně staráte o sebe, tančíte proti stressu, pro dobrou náladu.

TIPY A TRIKY ANEB JAK FUNGUJÍ LEKCE DANÝCH KURZŮ A JAK SE NA LEKCI PŘIPRAVIT
  • Fungujeme jako dobrovolná a volnočasová spolková aktivita pro ženy (i děti) bez rozdílu věku, váhy a typu postavy.
  • Jsme taneční aktivita pro ženy a slečny, které si chtějí udržovat dobrou náladu, chtějí si zacvičit a zatančit, získat nové přátele, nebo sdílí zájem o kulturu orientálních egyptských tanců.
  • Na lekce chodíme včas, cirka 5 minut před začátkem kurzu, abychom nerušily lektorku a ostatní účastnice lekce, svým pozdním příchodem, a stihly se včas převléknout, odskočit si na WC a celkově se připravit na lekci tance, zklidnit mysl, ztlumit telefon a soustředit se chvíli jen na sebe a na tanec.
  • Na lekcích se dotazujeme na vše, co s tancem souvisí.

PODMÍNKY KURZŮ TANCE 

PŘIHLÁŠKA NA KURZ TANCE

Jste-li u nás nováčci, nebo máte nové kontaktní údaje, na kurz se přihlásíte prosím přes rezervační formulář, klikni zde, hlásíte se a kupujete si celý kurz tance https://shareefa.cz/rezervacni-formular/  

Jste-li už letitá taneční studentka v TS Shareefa, stačí se ozvat na WA skupině, a uhradit kurzovné dle pokynů. 

SPOLEK SHAREEFA MÁ ÚČET U FIO BANKY

Majitel účtu: TS Shareefa z.s., číslo účtu 2802130420/2010  Fio banka.  VS neuvádíte, do poznámky napište prosím jméno a příjmení tančící studentky.                                                  IBAN: CZ94 2010 0000 0028 0213 0420   SWIFT/BIC : FIOBCZPPXXX                                  Kurzovné se hradí včas, to je do 2 dní od podání přihlášky na kurz, nebo seminář, tance. To vám zaručí místo ve vašem kurzu, a zaručí vám možnost čerpat klientské slevy, a zaručí též to, že se daný kurz bude konat. S fakturou můžete čerpat příspěvek zdravotní pojišťovny (1 x ročně). 

POTŘEBUJETE-LI FAKTURU, ŽÁDEJTE O NÍ SPOLU S PODÁNÍM PŘIHLÁŠKY! Zašlete vaše fakturační údaje, případně datum narození a vaše trvalé bydliště, které jsou povinností označení ve faktuře pro zdravotní pojišťovny.  

 

 

JAK SE TANČÍ V TS SHAREEFA

  • Tančíme tak, že budete mít více elánu a energie.
  • Téma tanečních setkání je taneční technika a cvičení pro mobilitu kloubů a pro zdravá záda. Práce paží a předloktí v tanci je výborná prevence syndromu karpálního tunelu.
  • Lekcí tance se mohou účastnit dámy všech věkových, které se na tanční kurz cítí, i všech váhových kategorií.  
  • Vydržte tančit a cvičit minimálně 3 měsíce, a získáte navíc vzpřímenější postavu a pevnější bříško. Cviky vás mohou zbavit bolestí zad a možná ztratíte na váze.
  • Svůj zdravotní stav je vhodné konzultovat s lékařem či fyzioterapeutem.
  • Minimální počet tanečnic je dán počtem 4 tanečnic, a maximální počet tanečnic je 15.
  • Bellydance, populárně známý jako orientální tanec, je mimořádné umění, které má své kořeny ve starověkém Egyptě ( Raqs sharqi), a čerpají z něj tanečnice po celém světě. Je to nejženštější a nejsmyslnější forma tance. Je elegantní a je charakterizován jemnými pohyby boků a břicha. A krásnými dekorativními pohyby rukou, v rytmu neobvyklé a krásné orientální hudby. V podání ženy je to esence její individuální energie, forma výrazu, smyslná a exotická podívaná.
  • Pohybová aktivita belly dance je podporována příspěvkem ze zdravotních pojišťoven.

FUNGOVÁNÍ SPOLKU TANCE SHAREEFA/ ETICKÝ KODEX SHAREEFA

Ve spolku tance Shareefa fungujeme jako dobrovolná volnočasová spolková aktivita pro ženy (i děti) bez rozdílu věku, které si chtějí udržovat dobrou náladu, chtějí si zacvičit a zatančit, získat nové přátele, nebo sdílí zájem o kulturu tance, a orientálních tanců. Na lekce chodíme včas o alespoň 10 min., abychom nerušily lektorku a ostatní účastnice lekce pozdním příchodem, a stihly se včas převléknout. Na lekcích se dotazujeme na vše, co s tancem souvisí.  Dodržujeme podmínky setkávání a vstupu na lekce dle aktuálních opatření (chřipkové epidemie atp., ano pozůstatek Cvidu).  Absolvujeme občas  společné víkendy spojené s tancem a s vystupováním v lázních, u moře atp…  A je samozřejmostí vzít na víkendy také rodinu, partnera, děti či kamarádku.

 

Péčí o své tělo a ženskou duši pečujte o své duševní zdraví.
Více o účincích orientálních tanců, alias belly dance, na zdraví se dozvíte zde: https://shareefa.cz/2022/03/belly-dance-and-health/

VIDEO UKÁZKA TANCE Youtube kanál spolku Shareefa https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

Často kladené otázky k tanci ve spolku tance Shareefa Mladá Boleslav

Kde najdu studio?

Tančíme zpravidla v různých tělocvičnách, často v TJ Sokol Mladá Boleslav. V příjemném kruhu žen se budete cítit skvěle a uvolněně. Najdete nás na adrese Palackého 223 (dole v Sokolovně je bazén).  Tančíme nově také na sále v nové multifunkční hale v Kosmonosích.

Co si mám vzít sebou na lekci a na sebe?

Stačí vám legíny a top, nebo tričko. Můžete se samozřejmě ozdobit, a chodit tančit slavnostněji. Na boky si můžete přinést penízkový šátek, případně si jej koupit, poradím vám. A hlavně nezapomeňte dobrou náladu! Přibalte ještě taneční piškoty/cvičky, vhodnou taneční obuv, malý ručník, a láhev s pitím.

Zvládnu to? Mohu ne lekce tance a tančit, i když jsem dříve netančila ?

Určitě! Není čeho se bát. Široká nabídka kurzů nabízí lekce šité na míru úplným začátečnicím i zkušeným tanečnicím. Tančit můžete bez ohledu na věk, postavu nebo dovednosti. Pokud máte zdravotní omezení, řekněte mi o něm, většinou není problém pohyb upravit tak, aby Vám vyhovoval. Hlavní je chuť zkusit tančit a cítit se lépe.

Tančila jsem dříve, chci zase tančit, ale nechci se na lekci nudit !?

Na kurzu přizpůsobuje tempo výuky lektorka všem frekventantkám v kurzu. V případě, že máte infividuální potrřeby, je nejlepší zavolat, nebo napsat, lektorce, a konkrétně se domluvit. Např. na formu soukromé výuky, vhodné přímo pro vaše individuální potřeby.

Kolik kurz/lekce stojí?

Kupujete si ucelený kurz. Kurzovné je rozdělené následovně. Základní kurzy pro dospělé. Snížené kurzovné pro seniorky/ studentky v kurzu pro dospělé. Dětské, dívčí, kurzovné pro děvčata v dětském kroužku.

 

 

Podáním přihlášky souhlasíte s našimi podmínkami a udělujte zároveň souhlas.

UDĚLENÍ SOUHLASU *
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace a zprostředkování dalších informací. *

Více zde:
* Zpracování osobních údajů
1. Tímto udělujete souhlas TS Shareefa z.s., s korespondenční adresou, sídlem, v Mladé Boleslavi, Na Radouči 1248, IČ 22889787 (dále jen „Správce“), aby podle platných obecně závazných právních předpisů zpracovávala tyto osobní údaje: jméno a příjmení, adresa a e-mail, telefonní číslo. Ty
2. Osobní údaje uvedené v bodě 1 je nutné zpracovávat za účelem evidence rezervací na pořádaných kurzech a za účelem případného zasílání informací a pozvánek. Tyto údaje budou Správcem zpracovávány a uchovávány po dobu trvání účelu zpracování.
3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze kdykoliv odvolat, a to zasláním sdělení na e-mail shareefa@shareefa.cz
4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.
5. Vezměte, prosím, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
o souhlas kdykoliv odvolat,
o požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovávám,
o požadovat po vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
o vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
o požadovat výmaz těchto osobních údajů,

Svůj souhlas potvrdíte zasláním přihlášky v rezervačním formuláři a nebo zasláním přihlášky na kurz TS Shareefa z.s. e-mailem.
Souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem komunikace zprostředkování dalších informací.

Youtube kanál https://www.youtube.com/c/EvaShareefa

Přínosy orientálního tance pro zdraví žen a dívek, bellydance benefits for your beauty

Mám ozkoušeno jak na sobě, tak na svých klientkách a tanečnicích všech různých věkových i profesních skupin, že tanec opravdu pomáhá, je-li cvičen a tančen dle pokynů kvalifikované lektorky.

Těším se na Vás!

5 Replies to “Nové kurzy tance, dětské taneční kroužky v Mladé Boleslavi a v Kosmonosech ✨podzim ´24 a opakovací lekce v srpnu ´24”

  1. Pingback: Kabaret & flirt dance / To jsou nové taneční tréninky kabaretu a charlestonu v Mladé Boleslavi s Evou/ Tréninková tílka v prodeji - Taneční škola Shareefa

  2. Pingback: Kabaret & flirt dance / To jsou nové taneční tréninky kabaretu a charlestonu v Mladé Boleslavi s Evou - Taneční škola Shareefa

  3. Pingback: Kabaret a flirt dance – nové taneční tréninky kabaretního charlestonu v Mladé Boleslavi s Evou/ Eva dance – Flamenco – Orientální břišní tance – Charleston a kabaret

  4. Pingback: Kabaret a flirt dance – nové taneční tréninky od září 2022 v Bolce – Spolek tance Shareefa, Eva Shareefa Bellydancer

  5. Pingback: Proč ženy milují orientální tance a bellydance ? – Spolek tance a Shareefa Bellydancer

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*